Yahoo! Messenger for Vista pe XP

|

Yahoo_icon_by_BrightKnight

Hopa, m-am trezit si eu. Metoda de instalare a Yahoo Messenger Vista pe un computer pe care este instalat Windows XP circula de aproximativ o luna pe internet insa m-am gandit sa scriu si eu despre asta, poate totusi mai exista cineva interesat sa incerce sa-l instaleze si nu a aflat inca cum se procedeaza.


Operatiunea este simpla,tot ce trebuie sa faceti este sa urmati pasii de mai jos:


  • Download Yahoo! for Vista BETA si dezarhivati continutul (link-ul este mai jos)
  • Download .NET Framework 3.5 ( dureaza destul de mult ptr. ca are aproape 60Mb);e posibil sa vi se solicite restart. (link-ul este mai jos)
  • Mergeti la fisierul dezarhivat si lansati Yahoo.Messenger.YmApp.exe

  • Enjoy

2008-01-13_235916

Apectul grafic este unul deosebit, minimalist, apar efectele de transparenta binecunoscute in Vista si poate fi schimbat in functie de tema de Windows pe care o aveti instalata folosind una din cele opt skinuri Yahoo Messenger Vista disponibile.


2008-01-14_000545

De asemenea, direct din fereastra principala poate fi modificata dimensiunea de afisarea a contactelor; vor disparea avatarele insa veti avea posibilitatea de a vizualiza mai multe ID-uri in cazul in care aveti o lista de prieteni extrem de cuprinzatoare.


2008-01-14_001346 2008-01-14_001421

Interesant este faptul ca, fiind diferit de versiunea de Y!M pentru XP, puteti folosi Yahoo Messenger Vista si ca multimessenger, avand astfel posibilitatea de a folosi simultan doua ID-uri diferite in acelasi timp.




source: eusimplu.blogspot.com